Programa

Dijous 20 juliol

Matí

9:00-9:30h. Acreditació i recepció participants

9:30-10:00h. Saló d’Actes de la Facultat de Ciències Socials. Inauguració a càrrec d’Ernest Cano Cano, Degà Facultat de Ciències Socials i Vicent Flor Moreno, Director de la Institució Alfons el Magnànim.

  • 10:00-11:30h. Sessió plenària inaugural Javier de Lucas, Universitat de València: “Tratando de hablar claro: Qué es lo que no entiende la UE -y sus Estados- sobre las migraciones y los refugiados?”.Ana López Salas, CSIC: “Control migratorio en la UE. Estados, actores y consecuencias”
  • 11:30-12:00h. Pausa cafè

12-14 h.  Aules 3A2 i 3A3. Facultat de Ciències Socials.

Sessions de forma simultània dels simpòsiums 1, Les transformacions de les nostres ciutats, del territori i del mercat de treball, i 3, Polítiques publiques, participació i associacionisme

Vesprada

16:30 h. Aules 3A2 i 3A3. Facultat de Ciències Socials. Sessions de forma simultània dels simpòsiums 1, Les transformacions de les nostres ciutats, del territori i del mercat de treball, i 3, Polítiques publiques, participació i associacionisme.

Divendres 21 juliol

Matí

9-12 h. Aules 3A2 i 3A3. Facultat de Ciències Socials. Sessions de forma simultània dels simpòsiums 2, Gènere, migracions i refugi, i 4, Transnacionalisme, xarxes migratòries i desenvolupament ací i allí.

12-12:30 descans

12:30.  Saló d’actes Facultat de Ciències Socials. Sessió plenària de cloenda.

  • Intervenció sobre continguts al Congrés
  • Paloma Gómez Crespo, Universidad Autónoma de Madrid: “Convivencia y conflicto en barrios multiculturales. Actores, mecanismos y dinámicas”.
  • Sonia Parella, Universitat Autònoma de Barcelona:  “Contribucions i desafiaments de la interseccionalitat per analitzar la vinculació entre gènere i migració”.
Anuncios